Як правильно готувати шоколад
Внутрішній світ томатів, капусти та інших овочів, а також фруктів
Чарівні хімічні перетворення під час смаження і варіння. Тушкування
Приготування м'яса
Морозиво :)
Чи буває дим без вогню на кухні? Коптіння
Найбезпечніше це - просто варка
Як зберегти вітаміни під час смаження?
Виявляється, ми не все знаємо про желє
Хімічні формули кухонних "реактивів", особливо інгрідієнту, від якого утворилося важливе слово в нашому побуті "salary"
Найпростіше, що ми можемо зробити на кухні, коли зголодніли-це кинути продукт до каструлі, додати гідроген оксиду та нагріти. Які ж хімічні процеси відбуваються при цьому?
ВідповістиВидалити