ХІМІЯ НА КУХНІ


Як правильно готувати шоколад


Внутрішній світ томатів, капусти та інших овочів, а також фруктів


Чарівні хімічні перетворення під час смаження і варіння. Тушкування



Приготування м'яса


Морозиво :)


Чи буває дим без вогню на кухні? Коптіння


Найбезпечніше це - просто варка


Як зберегти вітаміни під час смаження?


Виявляється, ми не все знаємо про желє

Хімічні формули кухонних "реактивів", особливо інгрідієнту, від якого утворилося важливе слово в нашому побуті "salary"






1 коментар:

  1. Найпростіше, що ми можемо зробити на кухні, коли зголодніли-це кинути продукт до каструлі, додати гідроген оксиду та нагріти. Які ж хімічні процеси відбуваються при цьому?

    ВідповістиВидалити